Wij gaan samen met jou op wereldreis in onze rekken

Kan je ontzettend genieten van een glaasje wijn na een drukke werkdag, ben je er nog niet helemaal uit welke wijnen je tijdens je party gaat serveren of ben je op zoek naar het perfecte geschenk voor een opmerkzame wijnliefhebber? In het assortiment van onze wijnhandel vinden we samen ongetwijfeld net het wijntje dat je zoekt, want ons assortiment is bijzonder uitgebreid. Spreek ons gerust even aan, vertel ons wat er op het menu staat en we geven met plezier wijn- en aankoopadvies op maat.

Onze collectie witte, rosé en rode wijnen is niet te onderschatten. Dat zijn niet alleen de klassieke Franse wijnen, want we hebben ook een breed gamma wereldwijnen in huis. Ook onze eigen Belgische wijnen hebben trouwens een plekje in ons assortiment en in ons hart veroverd.

In onze wijnrekken vind je zowel fijne drinkwijntjes met een uitstekende prijskwaliteitverhouding, maar ook exclusieve en waardevolle bewaarwijnen. Een brede collectie dus waar we voor elke wijndrinker een gepast wijntje bewaren.

 

Respect voor het product

Om ten volle van de smaak te kunnen genieten, is het erg belangrijk dat wijn correct bewaard wordt. Dat geldt voor uw wijnkelder of wijnrek thuis, maar ook in onze eigen wijnhandel nemen we conditionering heel serieus. Voor elke wijn kiezen we een geschikt plekje uit. Dat kan in de professionele bewaarkast zijn, in de grote koelcel of in een van de wijnkoelers in de zaak.

 

In deze wijnhandel kan je proeven wat je koopt

Enkele keren per jaar organiseren we wijndegustaties in onze zaak. Tijdens zo’n wijnproeverij kan je al je vragen stellen aan onze huisoenoloog en meteen enkele fijne wijntjes proeven. Al hebben we ook op andere momenten wel eens een flesje open staan in onze wijn shop. Laat je gerust verleiden tot een proevertje en laat je verassen door nieuwe ontdekkingen!

 

In de kijker: Rosé Nice

rose nice drankenpalies lier

 

Rosé Nice staat voor subtiele bubbels met een aroma-boeket van gele appels, frambozen en aardbeien. Reken dus op een frisse en fruitige smaak die door en door koud op zijn beste is. Dat doen de ijsbeer in het logo en de ijzig witte fles al vermoeden.

Je schenkt de Rosé Nice dan ook in een groot wijnglas met enkele ijsblokjes. Het originele Rosé Nice-glas met roze voet maakt de smaak en het plaatje compleet.

Zo pakt het familiebedrijf Bernard-Massard opnieuw uit met een pittige en sprankelende wijn voor zoete zomers.

 

 In de kijker: Lolailo Sangria

drankenpaleis lolailo 

Licht, fruitend en verfrissend, zo smaakt Lolailo. Het is een sangria die gemaakt is van Spaanse druiven met een vleugje sinaasappel en kers.
Je kan Lolailo recht uit de fles serveren of er je eigen recept mee bereiden. Er zijn ook kleine flesjes van 20cl, zo kan iedereen zijn eigen smaak kiezen.


Tijd voor een fiesta? Tijd voor Lolailo!

 

 

 In de kijker: Grenache Gris, South Emotion

grenachegris drankenpaleisplus lier 

Een wijn met klasse en elegantie die in de volksmond Flamingo Rose wordt genoemd.
Deze rosé wordt vergist op de traditionele methode waarbij het sap wordt verkregen door natuurlijke persing van het eigen gewicht van de Grenache Gris druiven gevolgd door een lichte persing. Het resultaat is fruitig met smaken van framboos, kers, perzik en abrikoos.

 

Een rosé die de zomerzon in je glas tovert en je doet dromen van zonovergoten vakanties in het zuiden.
Heerlijk om zo te drinken maar ook bij zomerse salades, lam van de grill of visgerechten.

 

Ook verkrijgbaar in magnum fles!