Wij gaan samen met jou op wereldreis in onze rekken

Kan je ontzettend genieten van een glaasje wijn na een drukke werkdag, ben je er nog niet helemaal uit welke wijnen je tijdens je party gaat serveren of ben je op zoek naar het perfecte geschenk voor een opmerkzame wijnliefhebber? In het assortiment van onze wijnhandel vinden we samen ongetwijfeld net het wijntje dat je zoekt, want ons assortiment is bijzonder uitgebreid. Spreek ons gerust even aan, vertel ons wat er op het menu staat en we geven met plezier wijn- en aankoopadvies op maat.

Onze collectie witte, rosé en rode wijnen is niet te onderschatten. Dat zijn niet alleen de klassieke Franse wijnen, want we hebben ook een breed gamma wereldwijnen in huis. Ook onze eigen Belgische wijnen hebben trouwens een plekje in ons assortiment en in ons hart veroverd.

In onze wijnrekken vind je zowel fijne drinkwijntjes met een uitstekende prijskwaliteitverhouding, maar ook exclusieve en waardevolle bewaarwijnen. Een brede collectie dus waar we voor elke wijndrinker een gepast wijntje bewaren.

 

Respect voor het product

Om ten volle van de smaak te kunnen genieten, is het erg belangrijk dat wijn correct bewaard wordt. Dat geldt voor uw wijnkelder of wijnrek thuis, maar ook in onze eigen wijnhandel nemen we conditionering heel serieus. Voor elke wijn kiezen we een geschikt plekje uit. Dat kan in de professionele bewaarkast zijn, in de grote koelcel of in een van de wijnkoelers in de zaak.

 

In deze wijnhandel kan je proeven wat je koopt

Enkele keren per jaar organiseren we wijndegustaties in onze zaak. Tijdens zo’n wijnproeverij kan je al je vragen stellen aan onze huisoenoloog en meteen enkele fijne wijntjes proeven. Al hebben we ook op andere momenten wel eens een flesje open staan in onze wijn shop. Laat je gerust verleiden tot een proevertje en laat je verassen door nieuwe ontdekkingen!

 

 In de kijker: JustBe Lifestyle Drinks

belugo 

Op deze flesjes werden we onmiddellijk verliefd!
Zelf noemen ze het lifestyle drinks en daar zijn we het helemaal mee eens.
Deze JustBe drankjes verrassen niet alleen door hun trendy design maar ook door de heerlijke smaken.

BeHugo: een heerlijk aperitief met de smaak van vlierbloesem, munt en citroen.
BeSprizz: een elegante cocktail met een laag alcohol percentage
BeRhubarb: een verrassende wijncocktail met rabarber en aardbeien
BeBerry: een sprankelende mix van veenbessen, aardbeien en munt. Mag ik vertellen dat dit onze favoriet is?
BeSecco: een sprankelende italiaanse wijn, fris en elegant.

Dankzij de kleine flesjes kan je gemakkelijk een assortiment in huis halen en kan iedereen genieten van zijn favoriete smaak.