Gin is helemaal in!

Bij sterke dranken denken we tegenwoordig snel aan gins. Deze jenevers zijn immens populair, en dat vooral wanneer ze verwerkt worden in creatieve gin cocktails met aardbei, komkommer en andere frisse en kleurrijke ingrediënten.

Gin lovers gaan voortdurend op zoek naar nieuwe, verrassende gins of grijpen net keer op keer terug naar hun favoriete gin merk. Onze gin en whisky shop is voor hen in ieder geval dé place-to-be. Wij hebben namelijk bijzonder veel soorten gins, whisky’s, rums en andere sterke dranken te koop en dat zijn zeker niet alleen de bekende merken!

Welke sterke dranken kan je zoal bij ons kopen:

Whisky | gin & jenevers | cognac | rum | sherry | porto | …. En vele, vele andere….

Alles wat je voor je cocktails nodig hebt, kan je in onze whisky shop vinden. Dat zijn niet alleen de sterke dranken, maar ook de accessoires zoals roerstokjes, shakers, serveerschalen, whisky ijsblokjes en zo meer. Vergeet trouwens zeker niet om ook ons frisdranken assortiment te bezoeken, want voor de perfecte gin-tonic, hebben we bijvoorbeeld ook verschillende tonics beschikbaar.

 

In de kijker: Frizzo Hugo

 

Frizzo Hugo is niet zomaar een mix van alcohol en een smaakje, het is een verrassende combinatie van natuurlijke ingrediënten, of je nu kiest voor natuur of rosé.

Een verrassend, sprankelend aperitief van Italiaanse prosecco, limoen en vlierbessen en volledig bio!

Je vindt beide heerlijke smaken in aantrekkelijke flessen van 25 of 75 cl: de groene als een ode aan de natuur, de roze als een zacht liefdeslied.

Zeg dus niet zomaar cocktail tegen Frizzo Hugo.

 

frizzo hugo drankenpaleis lier

 

In de kijker: 24ice

Deze 24ICE frozen cocktail is dé hit deze zomer en een coole must-have voor elke tuinparty.
Deze cocktail ijsjes bevatten slecht 5% alcohol en 53 calorieën.

Verkrijgbaar in  de smaken Mojito, Strawberry Daiquiri, Limoncello, Pina Colada en Vodka Energy. We zijn benieuwd welke jouw favoriet wordt?

 

 24ice drankenpaleis lier 

 

In de kijker: GemBlue

We werden eerst verliefd op de fles, daarna ook op de gin.

De jeneverbes is de basis voor deze originele gin. Daarna wordt de limoenschil toegevoegd voor de zurige smaak en de komkommer brengt vervolgens alles in evenwicht. Slechts drie ingrediënten voor deze unieke, smaakvolle en zeer aromatische gin die rijpt in kersenhouten vaten met een infusie van jeneverhout. Een geslaagd huwelijk dat de gin een prachtige lichtgouden tint geeft met een atypische houterige geur.
De GemBlue Gin kreeg al een gouden medaille vier maanden nadat hij op de markt werd gebracht, helemaal terecht!

Het tinnen etiket waar wij verliefd op werden verwijst naar zijn geboortestad Gembloux en bevat de belangrijkste symbolen van de stad: de drie sleutels en de kroon met dertien parels.

 

 GemBlue gin drankenpaleis lier

Gin tastings, whisky proeverijen en …

degustaties drankenpaleis
Verschiet niet als je een cocktail shaker ziet voorbijvliegen tijdens je aankopen. Het gebeurt wel eens dat we professionals uitnodigen om ons assortiment sterke dranken te komen uittesten. Hun creaties kan je tijdens deze degustaties uiteraard ook zelf proeven. Wanneer de volgende tasting doorgaat, kan je ontdekken in de evenementenkalender.

Straffe cadeaus

geschenkmanden
Waarom geen geschenkmand samenstellen met alle ingrediënten voor een zomerse cocktail? Zo geef je een culinair en creatief geschenk cadeau en nadien kan je misschien wel meegenieten van het resultaat. Of doe je liever die ene ontbrekende fles whisky in zijn/haar verzamelcollectie cadeau? Onze whisky shop zit boordevol cadeautips!