In de rekken van drankenhandel Drankenpaleis Plus in Lier kan je behalve de klassieke melkbussen ook verschillende soorten chocomelk, biomelk, koffiemelkjes en zelfs plantaardige melksoorten terugvinden, maar je passeert ook best even aan de diepvries afdeling, want daar ligt heerlijk roomijs en bio ijs uit eigen streek op je te wachten.

Speciale & alternatieve melksoorten

Lactose intolerant, allergisch aan koemelk en op zoek naar alternatieve melkproducten? Of heb je geen last van een melkallergie, maar ben je stiekem wel eens benieuwd naar een ander melksmaakje? Bij Drankenpaleis in Lier hebben we naast de klassieke zuivelproducten ook enkele plantaardige melkvervangers.

  • Kokosmelk

Wie heeft er zin in een ijsje?

Als er over melk en zuivel gesproken wordt, denken wij meteen ook aan ijsjes. Begin je al te watertanden? Dan kom je best eens in onze diepvriezers kijken, want daar liggen heel wat verschillende soorten ijsjes naar je te lonken:

  • kinderijsjes
  • waterijsjes & frisco’s
  • ijsroom schepijs
  • roomijsjes van Ola & Ijsboerke
  • bio ijs uit eigen streek

In de kijker: Chocolademelk van marshmallows

Wat is er fijner op een koude dag dan opwarmen met een heerlijke kop warme chocolademelk? Opwarmen met een kop chocolademelk mét marshmallows!

Je vindt bij ons BARU chocoladepoeder met kleine marshmallows. Eenvoudig te bereiden met warme melk of sojamelk.

Een heerlijk dampende kop, smeltende marshmallows… alles wat je nodig hebt om even op te warmen en weg te dromen.

 

 Website Melk Baru chocolademelk marshmallows 600 407