Wat is jouw favoriete dorstlesser?

Een verfrissende ice tea op een zwoele zomerdag en de juiste tonic voor je cocktails…. Het geluk zit in de kleine dingen. Noem je lievelingsfrisdranken maar op, de kans is bijzonder groot dat je ze allemaal in de rekken van Drankenhandel Drankenpaleis Plus in Lier zal vinden.

Ook een breed scala aan gezonde frisdranken

Allergisch aan kleurstoffen, mag je geen snelle suikers drinken of eten of ben je gewoon heel bewust met je gezondheid bezig? Dan drink je ongetwijfeld heel veel water. Gelukkig zijn er meerdere watermerken met elk een aparte smaak en kan je bij Drankenpaleis Plus waters van heel wat verschillende merken kopen.

Toch liever eens iets anders dan water? Neem dan zeker even een kijkje bij onze afdeling suikervrije en gezonde frisdranken.

en greep uit ons assortiment gezonde dranken

  • SapTap: 100% artisanaal en 100% puur appelsap uit Borgloon met verschillende smaakjes
  • Biologische fruitsappen van De Drie Wilgen met creatieve fruitcombinaties
  • Op smaak gebrachte waters en grenadines
  • Vitaminerijke sportdranken
  • WHOLE-earth

 

In de kijker: Lipton Ice Tea

drankenpaleis ijstheedag

 

Ijsthee wordt alsmaar populairder op warme zomerdagen, maar in de VS begon de rage al op het einde van de 19e eeuw.

Het was een kruidenier, Sir Thomas Lipton, die gekoelde thee verkocht aan zijn klanten. Hij kocht een aantal theevelden in Sri Lanka (het toenmalige Ceylon) en dat was het begin van een legendarisch theebedrijf.

Tegenwoordig heeft Lipton één van de meest gevarieerde theeasssortimenten met thee voor elke gelegenheid en brengen ze regelmatig nieuwe producten op de markt.

Deze Newies hebben wij nu ook in ons assortiment:

    •    Lipton Ice Tea Matcha, een verfrissende ijsthee gemaakt met Japanse Matcha theepoeder en de smaak van komkommer en mint of gember en limoengras
    •    Ice Tea Simply Delicious is gemaakt met Ceylon thee-extract en een vleugje honing voor een heerlijke licht zoete smaakt. Een echte aanrader!
    •    Daarnaast zijn er ook nog de nieuwe variaties ‘low in calories’ met verrassende smaakjes en weinig calorieën.

 

 

Vergeet je Prik & Tik folder niet!

Check je brievenbus en pluk er de huidige Prik & Tik folder uit (of download hem onderaan deze pagina), want bij Drankenpaleis Plus zijn vele frisdrankacties en promoties uit deze folder geldig.