Wij hebben heel wat betere bubbels in huis

Bij Drankenpaleis kan je niet alleen Franse champagne kopen… Naast de gekende en minder gekende champagnes vind je in het Drankenpaleis gamma ook verschillende soorten Spaanse Cava, Duitse Sekt, Zuid-Afrikaanse Vonkelwijnen, diverse Italiaanse Prosecco’s en Spumantes en nog vele andere kwalitatief hoogstaande schuimwijnen.

Bubbels naar ieders smaak en budget, die allemaal het ontdekken waard zijn, want ze zijn stuk voor stuk door onze maître-sommelier voorgeproefd en goedgekeurd. Graag een woordje uitleg bij je aankoop? Spreek dan gerust onze medewerkers aan voor advies!

 

In de kijker: Champagne Bollinger

 

bollinger

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De Special Cuvée is het absolute vlaggenschip van het huis met jaar na jaar dezelfde zeer hoge kwaliteit. Champagne Bollinger gebruikt houten vaten voor de opvoeding van haar wijnen en iedere Special Cuvée wordt voorzien van ‘vin de réserve”, wat het proces uniek maakt.
Van elk groot wijnjaar laat Bollinger honderden magnums rijpen zodat ook bij mindere jaren dezelfde hoge kwaliteit bereikt wordt. In de enorme kelders van Bollinger, zo’n 5 km lang, bevinden zich een 700.000 flessen ‘vind de réserve’. Niet voor niets dus al jaren James Bond’s favourite choice :-).

Bollinger Rosé is een krachtige, complexe maar vooral smaakvolle rosé. Deze champagne heeft twee keer zo lang liggen rijpen in de kelders van Bollinger als vereist is.
Serveer hem niet te koud, maar op een temperatuur van 10 à 12 graden, dan komen de stijl en aroma’s het best tot hun recht. Heerlijk als aperitief maar ook perfect bij kreeft of zalm.

Beide champagnes zitten in een mooie geschenkverpakking, leuk om cadeau te geven!
Misschien een idee voor moederdag?

 

Zoete en zoute delicatessen

delicatessen 2

Bij een fijne drank als champagne serveer je ongetwijfeld liefst elegante, smaakvolle en bijpassende hapjes. Om de smaakpapillen van je gasten gepast te vertroetelen, vind je zonder twijfel wat lekkers in ons uitgebreide delicatessenassortiment.

Geschenkmanden met cachet

geschenkmanden 2

Een fles fijne bubbels is altijd het juiste cadeau. Wil je je presentje nog wat opsmukken, dan kan je kiezen voor een kant-en-klaar geschenkmand met glazen en/of ijsemmer of je kan ook zelf een geschenkpakket op maat samenstellen.