Wij hebben heel wat betere bubbels in huis

Bij Drankenpaleis kan je niet alleen Franse champagne kopen… Naast de gekende en minder gekende champagnes vind je in het Drankenpaleis gamma ook verschillende soorten Spaanse Cava, Duitse Sekt, Zuid-Afrikaanse Vonkelwijnen, diverse Italiaanse Prosecco’s en Spumantes en nog vele andere kwalitatief hoogstaande schuimwijnen.

Bubbels naar ieders smaak en budget, die allemaal het ontdekken waard zijn, want ze zijn stuk voor stuk door onze maître-sommelier voorgeproefd en goedgekeurd. Graag een woordje uitleg bij je aankoop? Spreek dan gerust onze medewerkers aan voor advies!

 

In de kijker: Bollinger champagne voor een stijlvolle jaarovergang

Tradities zijn er om in ere te houden en niets is zo feestelijk als een glaasje goede champagne op oudejaarsavond.
Elke jaarovergang is een speciale gebeurtenis: we sluiten iets af en we beginnen iets nieuws. Daarom kiezen we voor een kwalitatieve champagne, zoals die van Bollinger.

Een glaasje feestelijke rosé voor haar en een stijlvolle special cuvée voor hem. Of omgekeerd.

Alvast onze beste wensen voor het nieuwe jaar!

drankenpaleis bollinger

 

In de kijker: Musa limited edition, cava in een uitzonderlijk jasje

Musa laat zijn cava graag opvallen in speelse verpakkingen. Behalve de zonnige flamingo flessen is er nu ook de brut nature in panterprint.
Het is een droge cava met een lang aanhoudende afdronk, een fruitig aroma en fijne bubbels. Deze cava is uniek binnen de brut nature categorie.
Nu tijdelijk in een fles met panterprint.

 

drankenpaleis MVSA ltd edition