We hebben meer dan 350 verschillende bieren, ken jij ze allemaal?

Ben je een liefhebber van een heerlijk fris pintje, een smaakvol streekbier of een stevige trappist, dan rek je best voldoende tijd uit voor je bezoekje aan bierhandel Drankenpaleis in Lier. We hebben namelijk niet alleen de gekende biermerken, maar ook verschillende minder gekende biertjes in voorraad.De Vlaamse streekbieren en trappistenbieren zijn erg talrijk vertegenwoordigd in ons assortiment en elke week voegen we nieuwe ontdekkingen aan het gamma toe. Wil je een andere bierliefhebber plezieren met een biergeschenk, dan kan je hem/haar ongetwijfeld nog verrassen met een streekbiertje of trappist die hij/zij nog niet kent.
Ook speciale kerstbieren en themabiertjes kan je bij ons verkrijgen. Je houdt wel best onze Facebookpagina en nieuwsbrief in de gaten, want deze special editions vliegen meestal snel de deur uit en op = op!

Wat wij onder service verstaan

  • Spring je na een lange werkdag binnen om bier te kopen? Behalve onze collectie bieren van ’t schap, hebben we ook verschillende pintjes fris staan in de koeler naast de gekoelde frisdranken.

  • Niet zo goed te been en een bak bier op het karretje staan? Wij lopen met plezier even mee tot aan de auto.

 

 

In de kijker: DeuS, een sprankelende godendrank

 

champagnebier deus

 

DeuS is een champagne-bier met een volle smaak en een rijk aroma. Een prachtige wisselwerking tussen bier en sprankelende wijn.

Een hemels aperitief op een zomeravond en de originele toets op al je feestjes. Je gasten zullen aangenaam verrast zijn.

DeuS is een sprankelende godendrank met de elegantie van champagne en de volle smaak van gerst.

 

 

 

In de kijker: Vedett I.P.A.

vedett ipa drankenpaleis lier


Heerlijk weer, dus afspreken met vrienden om samen van een verkoelend biertje te genieten. Dan kies je natuurlijk niet voor een zwaar donker bier en het hoeft ook niet altijd gewoon pils te zijn.

Probeer de I.P.A.’s eens, dat zijn echte mooi-weer-biertjes. Ze zijn fris, fruitig en dorstlessend.

Onze favoriet deze zomer is de I.P.A. van Vedett. Een aantrekkelijke blonde die fijntjes in het glas parelt.
Heel verfrissend met een zweempje zoet en ideaal voor wie niet van bitter bier houdt.

Met dit biertje ben je de hele zomer lang de Vedett van je eigen tuin, terras of op het strand!

 

 

 

Maximaal biergenot met het juiste glas

glazen 2
Voor de ultieme beer experience mag het juiste glas niet naast het flesje ontbreken. Die bijpassende bierglazen zijn niet altijd even gemakkelijk te vinden, maar bij Drankenpaleis hebben we ze bijna allemaal!. Geef je een biermand cadeau, dan is zo’n bijpassend bierglas toevoegen een echte aanrader.

Heel wat meters bierplezier

geschenkmanden 2
Vlamingen zijn fervente bierdrinkers en daarom vallen biergeschenken vaak direct in de smaak. Een meter bier, biermanden en streekbieren zijn ook leuke relatiegeschenken. Door nog wat plaatselijke bieren aan je biermand toe te voegen, geef je een lekker visitekaartje van je eigen streek af.