We hebben meer dan 350 verschillende bieren, ken jij ze allemaal?

Ben je een liefhebber van een heerlijk fris pintje, een smaakvol streekbier of een stevige trappist, dan rek je best voldoende tijd uit voor je bezoekje aan bierhandel Drankenpaleis in Lier. We hebben namelijk niet alleen de gekende biermerken, maar ook verschillende minder gekende biertjes in voorraad.De Vlaamse streekbieren en trappistenbieren zijn erg talrijk vertegenwoordigd in ons assortiment en elke week voegen we nieuwe ontdekkingen aan het gamma toe. Wil je een andere bierliefhebber plezieren met een biergeschenk, dan kan je hem/haar ongetwijfeld nog verrassen met een streekbiertje of trappist die hij/zij nog niet kent.
Ook speciale kerstbieren en themabiertjes kan je bij ons verkrijgen. Je houdt wel best onze Facebookpagina en nieuwsbrief in de gaten, want deze special editions vliegen meestal snel de deur uit en op = op!

Wat wij onder service verstaan

  • Spring je na een lange werkdag binnen om bier te kopen? Behalve onze collectie bieren van ’t schap, hebben we ook verschillende pintjes fris staan in de koeler naast de gekoelde frisdranken.

  • Niet zo goed te been en een bak bier op het karretje staan? Wij lopen met plezier even mee tot aan de auto.

 

In de kijker: Alcoholvrij bier

leffe alcoholvrij drankenpaleis lierSportzot alkoholvrij drankenpaleis lier

Alcoholvrij bier wordt nog steeds niet overal enthousiast onthaald. Nochtans vinden wij deze twee een echte aanrader!

 

Leffe blond:
Het eerst alcoholvrije abdijbier dat gelanceerd werd op de Belgische markt. De bierliefhebber zal de krachtige, typische Leffe smaak meteen herkennen. Leffe Blond 0,0% combineert een fruitige smaak met een bittere toets en de tegelijkertijd met de karakteristieke smaak van kruidnagel, vanille en gerookt.
Wij vinden dit een echte aanrader.

 

Sportzot:
Als basis wordt de bekende Brugse Zot blond gebruikt, gebrouwen met 4 verschillende moutsoorten en 2 aromatische hopvariëteiten. Er werd een unieke filtratietechniek ontwikkeld waarbij op een volledig natuurlijke wijze alleen de acohol uit het bier wordt gefilterd.
Het resultaat is een sprankelende alcoholvrij bier met de smaak van een kwalitatief speciaalbier!

 

Maximaal biergenot met het juiste glas

glazen 2
Voor de ultieme beer experience mag het juiste glas niet naast het flesje ontbreken. Die bijpassende bierglazen zijn niet altijd even gemakkelijk te vinden, maar bij Drankenpaleis hebben we ze bijna allemaal!. Geef je een biermand cadeau, dan is zo’n bijpassend bierglas toevoegen een echte aanrader.

Heel wat meters bierplezier

geschenkmanden 2
Vlamingen zijn fervente bierdrinkers en daarom vallen biergeschenken vaak direct in de smaak. Een meter bier, biermanden en streekbieren zijn ook leuke relatiegeschenken. Door nog wat plaatselijke bieren aan je biermand toe te voegen, geef je een lekker visitekaartje van je eigen streek af.