Wij hebben heel wat betere bubbels in huis

Bij Drankenpaleis kan je niet alleen Franse champagne kopen… Naast de gekende en minder gekende champagnes vind je in het Drankenpaleis gamma ook verschillende soorten Spaanse Cava, Duitse Sekt, Zuid-Afrikaanse Vonkelwijnen, diverse Italiaanse Prosecco’s en Spumantes en nog vele andere kwalitatief hoogstaande schuimwijnen.

Bubbels naar ieders smaak en budget, die allemaal het ontdekken waard zijn, want ze zijn stuk voor stuk door onze maître-sommelier voorgeproefd en goedgekeurd. Graag een woordje uitleg bij je aankoop? Spreek dan gerust onze medewerkers aan voor advies!

In de kijker: Champagne Tarlant

We kennen allemaal de grote champagnemerken zoals Moët & Chandon, Mumm, Laurent-Perrier, Piper-heidsieck, Veuve Clicquot en zovele andere.
Maar ook bij de kleine, locale producenten vind je heel wat pareltjes met een uitstekende prijs/kwaliteit.

Deze maand laten we je graag kennis maken met Champagne Tarlant, een champagnehuis met een geschiedenis die al start in 1687 met Pierre Tarlant.
Sinds het begin heeft de familie altijd hun druiven geperst op de traditionele manier. Vandaag laat deze kennis hen toe om gebruik te maken van de moderne technieken en daarbij toch het bijzondere karakter te behouden van de druif.
De druiven van elk perceel worden individueel geperst, volgens de diversiteit van de ondergrond waardoor zij hun ware identiteit en onafhankelijkheid tonen. Het produceren van wijnen die natuurlijk, open en authentiek zijn leidt tot het gebruik van weinig of geen toegevoegde suiker in de laatste dosering.
Door in alle stadia met strengheid en aandacht te werken, ontstaan overheerlijke en betrouwbare champagnes die iedere champagneliefhebber zullen bekoren.

 

 

champagne tarlant 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zoete en zoute delicatessen

delicatessen 2

Bij een fijne drank als champagne serveer je ongetwijfeld liefst elegante, smaakvolle en bijpassende hapjes. Om de smaakpapillen van je gasten gepast te vertroetelen, vind je zonder twijfel wat lekkers in ons uitgebreide delicatessenassortiment.

Geschenkmanden met cachet

geschenkmanden 2

Een fles fijne bubbels is altijd het juiste cadeau. Wil je je presentje nog wat opsmukken, dan kan je kiezen voor een kant-en-klaar geschenkmand met glazen en/of ijsemmer of je kan ook zelf een geschenkpakket op maat samenstellen.